Vremea în weekend: Temperaturi de aprilie, cu maxime de 18 grade și ploi slabe. Unde va mai ninge

Paul Voicu - Primar 2020

Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă în următoarele zile în sudul ţării, mai ales marţi, 18 februarie, când se vor atinge 18 grade în Bărăgan. În weekend sunt aşteptate ploi slabe în majoritatea regiunilor. La munte vor fi înnorări temporare unde pe arii restrânse va mai ninge slab.

Sâmbătă vom avea parte tot de zi frumoasă. Vremea va fi caldă, îndeosebi în jumătatea de sud a ţării. Cerul va fi temporar noros şi doar cu totul izolat, mai ales în prima parte a zilei, în sud-est vor mai fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli.

ELIT

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua la munte şi în est şi sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -8 şi 3 grade. Şi în Capitală, temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Duminică scăpăm de precipitaţii. Conform ANM, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime se vor situa între -8 şi 5 grade. Mai ales noaptea, izolat, la câmpie va fi ceaţă.

Mihail David - 2020

Săptămâna viitoare aduce temperaturi de luna aprilie. Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată în toate regiunile. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în jumătatea de nord a ţării şi la munte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...