Rămâi conectat

Curier Județean

Vremea de Florii, Paște și 1 Mai 2023. Prgonoza METEO anunțată de ANM

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea de Florii, Paște și 1 Mai 2023. Prgonoza METEO anunțată de ANM

Meteorologii prognozează că, în următoarele patru săptămâni, vremea în toată țara nu va mai avea aspecte extreme. Temperaturile medii vor fi cele normale la mijlocul primăverii.

CITEȘTE ȘI: Floriile 2023. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2024, 2025. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale, însă cu unele excepţii.

Cum va fi vremea de Florii 2023

În săptămâna 10– 17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României, conform Administrației Națională de Meteorologie (ANM).

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

CITEȘTE: MESAJE HAIOASE de FLORII. Ce sms-uri, urări şi felicitări amuzante le putem transmite celor care sărbătoresc azi onomastica

Cum va fi vremea de Paște 2023

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit meteorologilor.

CITEȘTE ȘI: Când sunt Floriile, Paștele și Rusaliile ortodoxe 2023, potrivit calendarului creștin

Prognoza meteo pentru 1 Mai 2023

În săptămâna 24 aprilie – 01 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 01– 08 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit meteorologilor, citați de Mediafax.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea