Rămâi conectat

Ştirea zilei

Voucherele sociale de 250 de lei: Cât va mai continua programul pentru românii cu venituri reduse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Voucherele sociale de 250 de lei: Cât va mai continua programul pentru românii cu venituri reduse

Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a declarat luni, 17 octombrie, că se intenționează ca în perioada de programare 2021 – 2027, pentru cei cu venituri până în 1.000 de lei, din bugetul fondurilor europene să fie asigurate voucherele sociale.

„Aşa cum a anunţat domnul prim-ministru, pentru prima parte a anului viitor, respectiv în primele şase luni, diligenţele pe care domnia sa le face sunt acelea de a asigura în continuare acelaşi pachet de servicii. Iar aşa cum noi am precizat încă de la începutul derulării programului, intenţionăm ca în perioada de programare 2021 – 2027, pentru cei cu venituri până în 1.000 de lei, din bugetul fondurilor europene să asigurăm voucherele sociale.

Deci, practic, programul continuă cu ceea ce înseamnă toate aceste vouchere sociale”, a anunţat, luni, la Antena 3, Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Sursa: dcbusiness.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea