Voucherele de vacanță nefolosite ar putea fi transformate în bonuri de masă. Propunerea unui deputat, pentru sprijinul salariaților

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Marilen Pirtea propune convertirea tichetelor de vacanță, nefolosite din cauza pandemiei, în bonuri de masă. „Poate susține mulți furnizori de produse din industria HORECA”, susține deputatul liberal.

Deputatul PNL Marilen Pirtea susține că măsura poate fi pusă în practică printr-o măsură a Guvernului. „O măsură de susținere a nevoilor familiilor angajaților, în acest context, printr-o decizie guvernamentală de utilizare a valorii tichetelor de vacanță pentru achiziții de produse cu livrare din restaurante și operatori de produse alimentare, poate fi un binevenit suport pentru cetățeni și familii, dar și pentru economia consumului și serviciilor, pentru perioada critică pe care o traversăm”, a mai arătat deputatul.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„În situația multiplelor consecințe negative ale crizei, când multe companii îți restrâng activitățile, angajații au nevoie de măsuri directe, de intervenții eficiente în susținerea familiilor lor, pentru a traversa această perioada grea a restricțiilor pandemice. Acesta este motivul pentru care sunt convins că o măsură foarte directă, de convertire a valorii tichetelor de vacanță în tichete de masă, pentru toată perioada crizei pandemice, nu poate să fie decât binevenită”, a transmis Pirtea.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Pandemia a redus drastic toate deplasările de tip concedii în perioada sezonului de vara, iar pentru sezonul de iarnă nu se întrevăd șanse că numărul vacanțelor să crească, atât timp cât nesiguranță legată de transmiterea coronavirusului este tot mai mare”, susține Pirtea, potrivit căruia, în acest context, o măsură aflată la îndemână, care poate veni în sprijinul salariaților, beneficiari de tichete de vacanță, cât și a industriei HORECA este convertirea tichetelor în bonuri de masă.

Sursa: ziare.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419