Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VOTAŢI EMIL NISTOR! VOTAŢI USL PENTRU RENAŞTEREA ZLATNEI!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mă bucur că am ocazia să mă adresez direct locuitorilor oraşului Zlatna şi localităţilor aparţinătoare. Doresc să vă transmit tuturor câteva din gândurile mele, să-mi prezint ideile şi proiectele care pot schimba în bine viaţa locuitorilor.

-ZLATNA MERITĂ UN
VIITOR MAI BUN!
Cu acest prilej, vin în faţa dumneavoastră pentru a vă mărturisi gândurile unui om legat sufleteşte de oraşul Zlatna. Sunt un om obişnuit, născut la Alba Iulia, la data de 24 decembrie 1984, crescut de părinţii mei aici, la Zlatna, în spiritul omeniei, muncii şi respectului faţă de semeni. Am urmat cursurile şcolii primare din localitatea noastră, iar apoi liceul tot acasă, la Zlatna. Am absolvit cursurile Facultăţii de drept din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi în prezent sunt consilier local şi administrator al unei firme de transport rutier intern şi internaţional de mărfuri.

-SUNTEM O ECHIPĂ DE PROFESIONIŞTI ŞI VREM SĂ SCHIMBĂM FAŢA ORAŞULUI ZLATNA
Candidez şi vreau să câştig Primăria oraşului Zlatna cu sprijinul Uniunii Social Liberale (USL) – care este în prezent cea mai puternică forţă politică. Nu voi fi singur în această bătălie electorală, ci împreună cu echipa mea de consilieri, o echipă de oameni competenţi şi profesionişti.
Avem dreptul cu toţii să trăim într-o localitate curată, cu drumuri bune, cu reţele de gaz, apă şi canalizare.
Ne dorim cu toţii o altfel de administraţie locală, pentru care interesul cetăţeanului să fie mereu pe primul loc. Vă prezint acum doar câteva dintre măsurile care cu siguranţă vor schimba în bine viaţa comunităţii:
Atragerea şi sprijinirea investitorilor autohtoni şi străini pentru crearea de noi locuri de muncă în Zlatna, astfel ca locuitorii oraşului să nu mai fie nevoiţi să facă naveta în alte zone şi să aibă un loc de muncă stabil acasă, la Zlatna.
Redeschiderea Spitalului Orăşenesc Zlatna, pentru că oamenii din oraş şi din localităţile aparţinătoare au nevoie de o instituţie spitalicească la care să poată apela atunci când sănătatea lor este în pericol. Majoritatea populaţiei Zlatnei este îmbătrânită, a lucrat în industrie şi suferă de boli cronice. E greu pentru aceşti oameni să ajungă la spitalul din Alba Iulia! Atunci când s-a decis desfiinţarea spitalului din Zlatna, localnicii s-au opus aplicării acestei măsuri, însă din păcate nimeni din administraţia locală nu i-a ascultat, nu i-a luat în seamă. În prezent, la Zlatna funcţionează un centru de permanenţă, în cadrul căruia lucrează medicii de familie, doar între orele 15.00 şi 7.00. Centrul se dovedeşte a fi insuficient pentru un oraş ca Zlatna, pentru problemele cu care se confruntă cetăţenii de aici. Să ne aducem aminte că Zlatna a fost unul dintre cele mai poluate oraşe din ţară şi poate chiar din Uniunea Europeană. Poluarea nu a rămas însă fără urmări, ea afectând mult starea de sănătate a comunităţii, motiv pentru care e nevoie de redeschiderea spitalului din Zlatna.
Ne dorim să finalizăm şi să extindem lucrările de alimentare cu gaz, apă şi canalizare în toate localităţile aparţinătoare. De multe luni aceste proiecte au rămas doar pe hârtie, fără ca cetăţenii să beneficieze de ele.
Refacerea şi modernizarea drumurilor din satele aparţinătoare, lăsate de izbelişte de administraţia locală din Zlatna. Şi oamenii din aceste sate au dreptul la o viaţă mai bună!
Susţinem micii producători agricoli şi dezvoltarea unei agriculturi ecologice, un obiectiv important fiind atragerea fondurilor europene.
Atragerea pensionarilor şi implicarea lor directă în administrarea localităţii, prin înfiinţarea „Sfatului bătrânilor”.
Regândirea conceptului de transport în comun, acordând gratuităţi cadrelor medicale, persoanelor cu handicap, veteranilor de război, pensionarilor şi elevilor.
Sprijinirea cultelor şi a actului de cultură. O comunitate nu poate trăi şi nu se poate dezvolta armonios fără credinţă şi cultură, are nevoie de tradiţiile şi obiceiurile străbune, transmise cu sfinţenie de la o generaţie la alta.
Reabilitarea termică şi anveloparea ansamblurilor de locuinţe – blocuri şi case particulare, şcoli şi instituţii.
Crearea de locuinţe sociale destinate tinerilor şi familiilor defavorizate
Sprijinirea tinerilor pentru a-şi desăvârşi educaţia, pentru formarea lor profesională
Sunt convins că alături de dumneavoastră vom reuşi să facem din Zlatna un oraş modern şi mai ales îmi doresc să redăm speranţa oamenilor într-o viaţă mai bună!

 

ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIITOR MAI BUN! 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea