Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volley Köniz (Elveţia) – Volei Alba-Blaj, în primul tur al Cupei CEV la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj bronz 55La debutul în competiţiile continentale, Volei Alba-Blaj va întâlni în primul tur al Cupei CEV pe vicecampioana Elveţiei, Volley Köniz, fosta echipă a Ioanei Nemţanu, jucătoare achiziţionată recent de echipa din „Mica Romă”.

Tragerea la sorţi a avut loc astăzi, iar primul meci va fi în deplasare, în 11-13 noiembrie, iar în retur 25-27 noiembrie, în România la Sibiu. „Întâlnim o echipă de tradiţie, obişnuită a întrecerilor continentale, dar vrem, deşi va fi dificil să ne calificăm mai departe, întrucât avem posibilitatea să jucăm şi în Europa cu Dinamo„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Returul la Sibiu

Gruparea din „Ţara Cantoanelor” este pregătită de argentinianul Guilermo Gallardo, tocmai selecţionerul echipei României, unde le are în efectiv pe Salaoru, Nemţanu şi Ivanof.

Dacă se califică mai departe, echipa din „Mica Romă” va întâlni învingătoarea dintre Dinamo Bucureşti şi echipa poloneză MSK Dabrowa Gornicza, iar în cazul eliminării, Volei Alba-Blaj va ajunge în Challenge Cup.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea