Rămâi conectat

Actualitate

Volei feminin, „U” Cluj – Volei Alba Blaj, sâmbătă, ora 12.00 *Precauţie înaintea confruntării cu ultima clasată

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La fel ca şi CSU Alba Iulia la baschet, în acest week-end Volei Alba Blaj se va duela cu ultima clasată din prima ligă, respectiv „U” Cluj Napoca, în deplasare, sâmbătă, 9 februarie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Aparent pare o confruntare disproporţionată, între studentele de pe Someş ce au pierdut toate cele 15 partide susţinute şi au acumulat numai 3 puncte şi nou-promovata ce se clasează înaintea etapei a 17-a pe poziţia a 4-a, cu 29 de puncte (10 victorii şi 5 eşecuri).

*Suflă şi în iaurt!

Gruparea din „Mica Romă” a capotat în ultimele două meciuri externe, cu Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti, pierdute cu 0-3. Derularea ultimului set din etapa precedentă, în care au acumulat numai 8 puncte a stârnit nemulţumiri şi a provocat în această săptămână o discuţie lămuritoare de analiză la nivelul lotului blăjean, referitoare la atitudinea jucătoarelor. În tur au fost foarte multe emoţii în Sala „Timotei Cipariu”, iar amfitrioanele au pierdut în cele din urmă un punct, impunându-se cu 3-2, deşi erau cotate drept favorite nete. „Prin prisma jocului direct de la Blaj trebuie să tratăm la modul cel mai serios confruntarea. N-avem voie să gafăm la Cluj şi la Lugoj, partide în care vrem toate punctele. Asta nu înseamnă însă că va fi simplu, întrucât presiunea este acum pe umerii noştri”, a declarat antrenorul Marius Macarie (Volei Alba Blaj).

*”Şepcile roşii” din „Mica Romă”

Partidă are conotaţii speciale pentru trei dintre componentele formaţiei blăjene. Pe lângă jucătoarele Melinda Dobeş şi Alexandra Contoş, prezente în distribuţia formaţiei de pe Someş, va fi o întâlnire aparte pentru antrenorul secund Liliana Bogendorfer – ce a activat la „U” atât ca jucătoare, cât şi ca antrenoare în ultimii ani. În privinţa efectivului blăjean, a devenit incertă argentiana Josefina Fernandez, nou-venita ce acuză dureri la umărul drept şi nu este sigură că poate evolua în acest joc.

*30 de suporteri blăjeni la meci

Fanaticii suporteri din „Mica Romă” vor fi din nou alături de favorite, aproximativ 30 de fani blăjeni deplasându-se la Cluj pentru confruntarea cu formaţia de pe Someş, una c e a devenit extrem de importantă în economia returului. Asta pentru că Divizia A1 este una a suprizelor: Dinamo a pierdut la Lugoj, CSM Bucureşti a irosit un punct la Sibiu, Medicina Tg. Mureş a câştigat în deplasare cu Ştiinţa Bacău (prima înfrângere internă a moldovencelor) după ce pierduse acasă cu Unic Piatra Neamţ! „Trebuie să fim atenţi, să tratăm cu seriozitate confruntarea şi să luam trei puncte. Ar fi anormal să nu învingem, pentru că în acest joc, numai noi putem să ne fim adversari. A şocat ce a făcut Medicina la Bacău, este un sezon halucinant şi vrem să ne ferim de orice surpriză neplăcută„, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea