Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, turnee de pregătire la Lugoj, Tg. Mureş şi în „Mica Romă” | Modificări în efectivul campioanei, a revenit Carmen Dârnescu, a plecat Daiana Roman

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Darko Zakoc antrenor Volei Alba Blaj 1Campioana României, Volei Alba Blaj are în acest moment 8 jucătoare la antrenamentele conduse de Darko Zakoc, 4 dintre voleibalistele grupării din „Mica Romă” fiind convocate la diverse echipe naţionale, angrenate în calificările pentru turneul final al Campionatului European, Salaoru şi Berdilă la naţionala României, Grbac la cea a Croaţiei şi Tatsiana Markevich, componentă a naţionalei Belarusului.

Raportat la efectivul deţinătoarei titlului şi participantă în grupele Champions League, s-au produs două modificări. A plecat tânăra jucătoare Daiana Roman, anunţată drept transferată în această vară, internaţionala de junioare semnând cu CSM Lugoj, revenind în schimb Carmen Dârnescu (fostă Mateaş), care în returul campionatului trecut a fost împrumutată la SCM Craiova.

*Trei turnee de pregătire

Până la startul noului campionat (15 octombrie, acasă, cu CSM Bucureşti), Volei Alba Blaj va participa la două turnee de pregătire şi va încheia presezonul cu două jocuri în compania Ştiinţei Bacău, în weekendul 6-8 octombrie, în cadrul „Cupei Blajului”.  Primele meciuri amicale sunt prevăzute la finele săptămânii viitoare, la un turneu internaţional organizat de CSM Lugoj, alături de echipa gazdă, Békéscsaba (campioana Ungariei) şi formația de primă ligă din Serbia, Zrenjanin MD. Va urma participarea la “Cupa Ardealului”, competiţie organizată de Medicina Târgu Mureş, în perioada 28 septembrie-1 octombrie. Câştigătoare a ultimelor două ediţii a acestui turneu de pregătire, Volei Alba Blaj a fost repartizată în grupă cu Ştiinţa Bacău şi Penicilina Iaşi, în cealaltă grupă urmând a juca Medicina Târgu Mureş, CSM Târgovişte şi Unic Piatra Neamţ. Volei Alba Blaj va încheia meciurile de pregătire cu o săptămână înaintea startului sezonului oficial, când va disputa două partide cu Ştiinţa Bacău, în cadrul ediţiei a treia a “Cupei Blajului”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea