Rămâi conectat

Sport

Volei Alba-Blaj, Ştiinţa Bacău, Dinamo şi CSM Lugoj, în Final Four-ul Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba-Blaj, Ştiinţa Bacău (câştigătoarea eventului în ediţia precedentă), Dinamo Romprest Bucureşti şi CSM Lugoj sunt cele patru echipe ce au acces în turneul final al Cupei României la volei feminin. Gruparea din “Mica Romă” a fost prima calificată în careul de aşi, după ce a învins Penicilina Iaşi în sferturi, cu un dublu 3-0, ambele jocuri disputându-se la Blaj. Competiţia se va desfăşura în zilele de 4 si 5 aprilie pe teren neutru, oraşul gazdă urmând a fi desemnat în zilele urmatoare de Federatia Romana de Volei.
*CSM Bucureşti şi CSM Târgovişte eliminate
Celelalte 3 calificate s-au stabilit miercuri, în urma partidelor retur din sferturile de finală ale întrecerii, respectiv CSM Bucureşti – Ştiinţa Bacău 3-2, CSM Târgovişte – Dinamo 3-1 şi CSM Lugoj – Medicina Tg. Mureş 3-0. Campioana Ştiinţa Bacău a eliminat CSM Bucureşti cu scorul general de 5-3 (3-0 la Bacău şi 2-3), Dinamo a scos CSM Targoviste cu scorul general de 4-3 (3-0 şi 1-3), iar CSM Lugoj a scos din cursă Medicina Târgu Mureş, scor general 5-3 (2-3 şi 3-0).
Volei Alba Blaj (locul 4, 40 de puncte) va întâlni sâmbătă, în etapa a 18-a a Diviziei A1 pe CSM Lugoj (locul 9, 13 puncte), în Sala “Timotei Cipariu”, de la ora 18.00, combatantele având oporunitatea să se dueleze şi în Cupa României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Blănaru, prima achiziție a CSM Unirea Alba Iulia pentru atacarea promovării în Liga 2 | Atacant experimentat pentru Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant Ștefan Blănaru (35 de ani) este prima achiziție anunțată de divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia în vederea atacării promovării în Liga 2, în ediția viitoare. Vârful de atac originar din Moldova Nouă va lucra iarăși cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la Hermannstadt și CS Mioveni. Ultima dată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea