// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Volei Alba Blaj, pentru al treilea an consecutiv în Champions League | Echipa din „Mica Romă”, în preliminarile competiţiei supreme

Volei Alba Blaj, tripla câştigătoare a titlului în România şi deţinătoarea eventului în ediţia 2016-2017 va lua startul pentru al treilea an la rând în Champions League, întrecerea supremă a voleiului feminin european.

Formaţia din „Mica Romă” a trimis zilele trecute documentele necesare înscrierii, urmând să ia startul pentru al 4-lea sezon consecutiv în competiţiile continentale, după Cupa CEV (2014) şi Liga Campionilor (2015 şi 2016).

Dacă în stagiunile anterioare echipa condusă de Darko Zakoc a evoluat direct în grupe, în aceeastă toamnă urmează să dispute tururi preliminarii pentru a juca în respectiva fază a Ligii Campionilor. După încheierea perioadei de înscrieri, CEV va anunţa echipele participante şi coeficientul acestora.

Este al doilea pas important făcut de Volei Alba Blaj în ultima perioadă, înscrierea în Champions League adăugându-se prelungiri cu încă doi ani a contractului cu Darko Zakoc, antrenor care în jurul datei de 1 iunie îşi va anunţa staff-ul pe care se va baza.

 

 

Dan HENEGAR

Un răspuns la Volei Alba Blaj, pentru al treilea an consecutiv în Champions League | Echipa din „Mica Romă”, în preliminarile competiţiei supreme

  1. Mircea 19.05.2017 la 15:52

    Depinde si ce noroc avem !1 Depinde de echipele care se inscriu in aceasta competitie . Sa speram la ce e mai bun. HAI BLAJUL !