Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – CSO Voluntari 3-0 | Campioana, a doua victorie în turneul de la Bacău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a impus în minimum de seturi în partida cu CSO Voluntari, scor 3-0 (25-22, 26-24, 25-19), contând pentru penultima etapă a primei faze a Diviziei A1 la volei feminin, meciul, mai echilibrat decât o arată scorul, disputându-se în cadrul turneului de la Bacău.

În primul set, deținătoarea titlului s-a aflat în permanență în avantaj, dar nu a fost liniștită, întrucât oponentele s-au apropiat la un singur punct 23-22. Foarte echilibrat s-a dovedit și al doilea parțial, în care gruparea din Ilfov a reușit să reziste până la 13-14, moment în care Blajul a apăsat pedala, cu 5 puncte capturate. Nu a fost suficient, deoarece CSO Voluntari nu a lăsat garda de jos și a rămas periculoasă, anulând trei mingi de set de la 21-24, pentru a egala la 24. În al treilea set, trupa lui Zakoc s-a concentrat mai mult, a condus cu 10-6, însă a avut puține emoții când adversarele s-au apropiat la 18-17, dar a fost un simplu foc de paie.

În cele 82 de minute de joc, cele mai bune realizatoare au fost Bojana Milenković, cu 18 puncte și Ioana Baciu, cu 16.

Campioana României va mai juca mâine de la ora 14.00, în ultime rundă, cu CSU Belor Galați. În primul meci, echipa din Blaj a trecut de Știința Bacău, gazda turneului, cu același scor, 3-0.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Ana Antonijević – două puncte – Bojana Milenković 18p, Francesca Alupei două puncte, Jovana Kocić 7p, Ioana Baciu (cpt.) 16 p, Bojana Čelić-Marković 8 p– Silvija Popović (libero);  au mai intrat Maja Aleksić 9 p, Regan Hood Scott un punct, Reka Bleicher; Irina Malkova, Ramona Rus,  Ștefania Cheluță, Aleksandra Spasenic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea