Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, în semifinalele Supercupei României, la Mioveni!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va întâlni CSM Lugoj în semifinalele Supercupei României din acest an, FRV luând decizia ca partidele din Final Four-ul competiției, ce se desfășoară într-un nou format, să se dispute la Mioveni.

Până atunci, precizăm că cele două echipe se vor întâlni la Blaj, într-un joc de verificare, în Sala „Timotei Cipariu”, sâmbătă după-amiază, la ora 16.00, meci la care este permis accesul publicului.

Meciurile din Argeș vor deschide stagiunea și sunt prevăzute sâmbătă, 22 octombrie – semifinalele, respectiv duminică, 24 octombrie – finala, la ora 15.00. La Mioveni, în martie 2022, Volei Alba Blaj a cucerit și Cupa României, după o altă finală cu CSM Târgoviște, scor 3-1

În sezonul precedent, echipa din „Mica Romă” a realizat o triplă istorică, reușind să-și adjudece toate cele trei trofee interne, primul dintre acestea fiind Supercupa României, la Brașov, 3-1 cu campioana, pe atunci, CSM Târgoviște.

Începând din acest sezon, Supercupa României se joacă după un format nou, turneu Final Four, la care participă cele mai valoroase patru echipe ale sezonului trecut în Divizia A1. Întrucât CS Medgidia (locul patru) s-a retras din campionat, la turneu va participa CSM Lugoj, ocupanta locului cinci în sezonul 2021/2022.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea