Voința Stremț – victorie în prelungiri la Săsciori! Olimpia Aiud, scor de maidan cu Dacia Mihalț și „manita” Raul Mihălțan!

Voința Stremț ține strocul și are maximum de puncte după 5 runde, la egalitate cu liderul Sportul Petrești, cu care se va duela etapa viitoare pe propriul teren! Însă stremțenii au trecut prin mari emoții la Săsciori, unde au luat toate punctele printr-un gol marcat în prelungiri

“Lanterna roșie” s-a predat greu, cedând doar în prelungirile jocului, Energia fiind la un pas de a furniza o mare supriză, după ce a condus cu 1-0, finalul găsindu-i pe amfitironi în inferioritate numerică (eliminat Homorozan la scorul de 1-1).

Olimpia Aiud – Dacia Mihalț 10-3 (6-2)

Marcatori: Ilea (13, 50), Mihălțan (28, 31, 44, 50, 61), Nicoară (39), Bălțat (43), Vaida (70), respectiv C. Marcu (1), Barna (30, 86, penalty).

Aiudenii au avut cea mai bună prestație stagională, făcând scorul rundei pe seama celei mai modeste defensive a eșalonului. Remarcatul jocului a fost Raul Mihălțan, ce a reușit o “manita” (5 goluri într-un meci), contra unui adversar ce a deschis scorul în secunda 10!

Energia Săsciori – Voința Stremț 1-2 (0-0)

Marcatori: Sava (63), respectiv Gh. Rîșniță (72), A. Breaz (90+2) *În minutul 75, Homorozan (Energia) a fost eliminat.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...