Ziarul Unirea

Voicu sugerează un blat politic: ”PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă”

”PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă”

Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, printr-o postare pe pagina sa de socializare acuză o încercare de blat politic între PSD și un alt partid pe care nu îl nominalizează, dar cel mai probabil se referă la Alianța USR PLUS.

„Am traversat multe competiții electorale și am crezut că le-am văzut și auzit pe toate. Trucuri, strategii, moduri de a comunica etc.

ELIT

Azi, am surprins nivelul maxim de lașitate, trocul patetic și dezonorant la care te împinge disperarea și disprețul, departe de privirea și încrederea propriului electorat.

Roșul neputinței politice, din partidul care n-a făcut niciodată ceva pentru Alba Iulia, PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă.Probabil, a primit și un abonament pe viață la tramvai.

Le transmit doar atât. Alianțele cu adevărat solide și durabile se fac între tine și cei cu care te întâlnești pe stradă, nu le știi numele dar le asculți și rezolvi problemele.

N-o să mă vedeți vreodată cerșind un sprijin politic iluzoriu, cum aud că se practică în zonă. În privința asta, văd lucrurile în alb și negru, fără nuanțe și compromisuri. Singura alianță la care sunt deschis e cea cu albaiulienii. Punct.” a scris Paul Voicu pe o rețea de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Studentul 11 septembrie 2020 at 1:23

Chiar “el” nu a scris având in vedere ca este cu atribuții de primar la fel ca răposatul (halva). Tot Mihai Coșer este in spate la tastatura ca și pana acum. Doar și a vândut sufletul culorilor politice (pdl,pnl) și poate mai urmează.

Comentariile sunt oprite