Rămâi conectat

Politică Administrație

Voicu sugerează un blat politic: ”PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă”

Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, printr-o postare pe pagina sa de socializare acuză o încercare de blat politic între PSD și un alt partid pe care nu îl nominalizează, dar cel mai probabil se referă la Alianța USR PLUS.

„Am traversat multe competiții electorale și am crezut că le-am văzut și auzit pe toate. Trucuri, strategii, moduri de a comunica etc.

Azi, am surprins nivelul maxim de lașitate, trocul patetic și dezonorant la care te împinge disperarea și disprețul, departe de privirea și încrederea propriului electorat.

Roșul neputinței politice, din partidul care n-a făcut niciodată ceva pentru Alba Iulia, PSD, a fost ispitit cu funcția de viceprimar, în schimbul retragerii din cursă.Probabil, a primit și un abonament pe viață la tramvai.

Le transmit doar atât. Alianțele cu adevărat solide și durabile se fac între tine și cei cu care te întâlnești pe stradă, nu le știi numele dar le asculți și rezolvi problemele.

N-o să mă vedeți vreodată cerșind un sprijin politic iluzoriu, cum aud că se practică în zonă. În privința asta, văd lucrurile în alb și negru, fără nuanțe și compromisuri. Singura alianță la care sunt deschis e cea cu albaiulienii. Punct.” a scris Paul Voicu pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea