Rămâi conectat

Societate

Vocile calde ale Cetăţii în acest weekend: Antynya, Alin Ignat, Miruna Bianu, Gino, The Puzzles şi trupa „Sf. Aşteaptă”

Alexandra Mates

Publicat

în

Se anunţă  încă un weekend plin de… show-uri, petreceri şi concerte pentru albaiulieni.

 Vineri, 20 iulie 2012, la Terasa „Mira Summer” din Șanțurile Cetății „Alba Carolina” sunt aşteptaţi toţi cei ce vor să evadeze întrutotul din tumultul şi zgomotul oraşului, să se recreeze şi să asculte o muzică bună. Organizatorii te provoacă la o seară răcoroasă de distracţie şi dans, întreţinute cu muzică live oferită de frumoasa Antynya şi Gino, doi interpreţi locali. Intrarea este liberă.

 La Terasa Erol Summer, aşa cum v-a obişnuit în fiecare vineri, vor fi prezenţi şi va cânta pentru dumneavoastră Miruna Bianu şi Cosmin Buzgure. Sunteţi aşteptaţi să petreceţi alături de ei.

Tot vineri, începând cu ora 23.00, în Spaţiile Ryma vă puteţi întâlni cu membrii Trupei “Sf. Aşteaptă” din Cluj-Napoca. Aceştia vin la Alba Iulia să ne delecteze cu o fuziune de funk/rock/raggae cântate într-un stil fresh, de vară. În continuare, va urma un afterparty cu DJ Dorian, care va întreţine atmosfera până înspre dimineaţă.

  Vineri seara, pânze şi tunele laser, unde şi vise – a doua călătorie în audio-vizual, la Galeriile Habitat. Vibe-uri Deep – Nu Disco – Funky – Progressive – Tech, accentuate de un spectacol de lumini şi laser sincronizate, la cel mai mic detaliu, cu Vlad Voina, Gelu Popescu şi Kito. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Începând cu 20 Iulie 2012, în fiecare vineri, după ora 00:00, Club “Stage” te invită să iei parte la un nou concept de petreceri Past’s Not Dead, la care beat-urile reggae,hip hop, pop-rock, retro şi latino vor răsuna în difuzoare până dimineaţa. Intrarea este liberă.

 Cei care au nevoie de un refugiu şi de relaxare pot viziona un film în mijlocul naturii.Vineri, 20 iulie, începând cu ora 21.30, sunteţi invitaţi la Pensiunea Izvorul Muntelui „La Mama Luţă” din Ampoiţa (13 km din Alba Iulia) să luaţi parte la o proiecţie de film în aer liber. Intrarea este liberă.

    Spaţiile Ryma vă invită sâmbătă  la un concert acustic/ rock: Sto’s Acoustic si Pillfed  din Alba Iulia.  „Dacă tot ne-am întâlnit să o ardem trubaduri cu chitara în spate prin diverse locuri întunecate …ne-am luat swagul în dinţi şi am zis să punem de un concert Sto’s Acoustic & Co. Şi ca să nu fie numai norişori, raze de soare, ponei cu martzipan şi curcubeu cu gust de fructe am zis să reunim şi fortele răului venite din cele mai întunecate colţuri ale Europei şi să facem o reuniune PILLFED. După toată schizofrenia asta cu transpunere între stări am zis să dăm din cap cu Sto( afterparty rock ) şi să dăm din Swag cu Alex (dubstep, dnb and..stuff) wub wub” transmit organizatorii. Intrarea este liberă.

              Sâmbătă, Club Stage aduce atmosfera litoralului la tine. Organizatorii au  pregătit o super-petrecere tematică “Los Marineros”. Dress code: bluemarin, navy. Intrarea este gratuită până la ora 23.00 pentru băieţi iar pentru fete până la ora 00.00. După ora 00.00, accesul în club va costa 10 lei de persoană.

 Terasa “Mira Summer” din Şanţurile Cetăţii continuă serile muzicale live în aer liber. Sâmbătă,  seara va fi deschisă cu un recital susţinut de Antynya iar în continuare,  de atmosferă şi de buna dispoziţie se va ocupa Alin Ignat. Concertul va începe la ora 23.00, iar intrarea este liberă. „Sunteţi aşteptaţi să petreceţi o seară de neuitat, cu muzică live şi de ce nu…să vedem răsăritul împreună”, transmit organizatorii.

 Tot sâmbătă, Terasa Erol Summer va găzdui un concert live al trupei „The Puzzles”.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea