Rămâi conectat

Actualitate

Vlad Drăgan de la ”HCC” din Alba Iulia – locul 3 la Olimpiada națională de istorie. Două premii speciale, la geografie, pentru elevii din Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevul Vlad Drăgan, pregătit de prof. Daniela Cetean, de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-a clasat pe locul 3 la Olimpiada națională de istorie, ce a avut loc la Oradea, în perioada 6-10 aprilie 2015. La Olimpiada de geografie doi elevi din Alba au obținut premii speciale.

Olimpic istorie01Vlad Drăgan (foto) este elev în clasa a XII-a. El nu este la prima participare la Olimpiada națională de istorie, însă de această dată s-a întors acasă cu un premiu important. Alături de el au mai participat alți patru elevi din Alba care nu au obținut premii sau mențiuni.

”Sunt fericit și foarte mândru de premiul obținut, fiind cel mai bun rezultat al meu în cei patru ani în care am participat la istorie. Vreau să-i mulțumesc profesoarei mele, doamna Daniela Cetean, pentru modul în care m-a pregătit”, a spus Vlad Drăgan.

Olimpiada națională de geografie s-a desfășurat la Cluj-Napoca în aceeași perioadă. Au participat cinci elevi din clasele VIII-XII, dintre care doi s-au întors acasă cu premii speciale. Este vorba de Valentin Durcău din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Petrești și Andrei Tulbure – Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Elevul Andrei Tulbure a participat la etapa națională pentru a cincea oară consecutiv. El a fost felicitat pentru această performanță și a primit o diplomă pentru consecvență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea