Viorica Dăncilă a reclamat în campania electorală din 2009 că a fost bătută de un membru PDL, pe o stradă din Videle. Ulterior, agresorul trecut la PSD iar incidentul a fost dat uitării

Viorica Vasilica Dăncilă, premierul propus de PSD şi desemnat de Klaus Iohannis, a reclamat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale 2009 că a fost bătută pe o stradă din localitatea teleormăneană Videle, de un consilier local PDL, la vremea respectivă.

Viorca Dăncilă era europarlamentar PSD şi se afla în campanie electorală la Videle, alături de alţi susţinători ai PSD. ”Mergeam pe strada Florilor din Videle, împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi şi distribuiam materiale electorale, respectiv calendare şi brichete. În momentul acela, din spate a venit primarul (n.r. – Lucian Militaru, primarul PD-L din Videle) care a început să ţipe. M-am întors să întreb ce s-a întâmplat, pentru că nu înţelegea motivul supărării dânsului”, povestea în 2009 Viorica Dăncilă despre incidentul din Videle.

ELIT

Potrivit declaraţiei europarlamentarului PSD din 2009, aceasta ar fi fost lovită de unul dintre însoţitorii primarului din Videle. „În timp ce discutam cu primarul, din maşină a coborât un membru PDL, Niţu Cristian, care, de cum a ieşit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors către mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului”, mai declara în 2009, în presa locală din Teleorman, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a depus plângere la poliţie, în 2009, şi a obţinut certificat medico-legal.

Din 2009 şi până în prezent, incidentul a fost dat uitării. Cel acuzat de Viorica Dăncilă de agresiune, Cristian Niţu, a trecut din barca PD-L în barca PSD, fiind în prezent consilier local PSD chiar la Videle, post obţinut după alegerile locale din 2016.

Chestionat în legătură cu incidentul din 2009, fostul primar din Videle, Lucian Militaru, contracandidat al Vioricăi Dăncilă în două runde de alegeri, a refuzat să comenteze: ”M-am retras din politică de un an şi jumătate. Ar fi multe de spus, dar prefer să nu spun”.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Nicu 20 ianuarie 2018 at 22:36

Cred ca înțelegeți ca doamna ăsta reprezintă România în funcția de Premier!!!?

Lumea Nouă 20 ianuarie 2018 at 23:08

Vai de viitorul copiilor noștri, mai bine emigrant sau rom decât urmașul lui Decebal…m

FR 21 ianuarie 2018 at 9:51

Pai ce te retine in Romania? Pleaca draq afara ca acolo sunt cainii cu colaci in coada…

spetsnaz 21 ianuarie 2018 at 18:13

??? Si batuta….si f….ă !!! Sa traiesti doamna prem-menistru !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...