Rămâi conectat

Actualitate

VINȚU DE JOS: Tineri prinşi în flagrant în timp ce tăiau, fără drept, arbori

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru tineri cu vârste de 21 şi 22 de ani, toţi din comuna Vinţu de Jos, au fost prinși în flagrant, de poliţiştii din comună, în timp ce tăiau fără drept, din pădurea situată în locul numit „Dealu Ferului”, de pe raza comunei Vinţu de Jos, arbori nemarcaţi.

Poliţiştii au găsit la faţa locului şase stejari tăiaţi de cei 4 suspecţi, pe care intenţionau să-i sustragă cu ajutorul a două atelaje.

A fost luată măsura confiscării fierăstrăului mecanic cu ajutorul căruia cei 4 suspecţi au tăiat arborii iar materialul lemnos a fost predat în custodia Ocolului Silvic.

Faţă de cei 4 tineri au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea