Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VINERI: ”Târg de inimioare”, la Aiud. Campanie de strângere de fonduri pentru Denis Andrei, un copil bolnav de tetrapareză spastică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

actiune caritabila denis aiud09Vineri, 27 mai, de la ora 17.00, la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu„ din Aiud, va fi organizat un ”Târg de Inimioare” în scop caritabil. Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri pentru Denis Andrei, un copil diagnosticat cu tetrapareză spastică din municipiu.

Acțiunea este organizată de Asociația “Maria Agapia” Aiud.

Încercăm să vă spunem o poveste dureroasă. Acel gen de poveste care te trimite cu gândul la fragilitatea şi vulnerabilitatea noastră ca ființe umane. Să întrebi, fără rost (care este rostul rostului?) cum, Doamne, este posibilă atâta suferință?

Sunt frați gemeni, sunt veseli, sunt creativi, sunt isteți. Sunt lumina ochilor părinților lor. Denis Andrei şi David Alexandru. Visul lor este să joace fotbal împreună. Denis va fi portarul iar David marcatorul. Posturile sunt stabilite definitiv. Denis nu poate să umble singur dar David, da. Vor face o echipă bună. Atunci când Denis va putea.

actiune caritabila denis aiud10Aici intervenim noi, prietenele copiilor. Trebuie să-i ajutăm să-şi îndeplinească dorința. Pentru asta vor trebui să muncească din greu în săli de gimnastică, cu kinetoterapeuți, în săli de operații pentru diverse corecții şi realiniamente articulare, etc.

Copilul este foarte determinat să izbândească şi noi i-o dorim din tot sufletul nostru. Și mai dorim să înțeleagă faptul că îi suntem alături şi dacă altceva nu putem, putem aduce tot oraşul să-i fie aproape. Plănuim aceasta pentru data de VINERI, 27 MAI 2016. La Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” (căruia îi mulțumim pentru implicare) va fi un TÂRG DE INIMIOARE, o campanie de colectare de fonduri pentru DENIS, viitor portar de fotbal dar care, momentan, se războieşte cu o afurisită de tetrapareză spastic.

Vă aşteptăm, aşadar, să fim alături de copil şi de suferința lui, să-l încurajăm şi să se simtă ocrotit de dragostea noastră„, a transmis dr. Adriana Câmpean, preşedintele Asociației “Maria Agapia” Aiud.

Reamintim că tot în acest an, în luna aprilie, a mai fost organizată o acțiune caritabilă (târg de Paști) în sprijinul lui Denis, de la care prezentăm imagini mai jos: (A.M.)

[nggallery id=2144]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea