Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri se dă startul „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Unde are loc evenimentul în Alba Iulia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 19 octombrie va fi organizată  o nouă ediţie a „Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi”, la nivelul celor 42 de agenţii pentru ocuparea forţei de muncă subordonate Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Deşi Bursa locurilor de muncă este destinată absolvenţilor, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională, precizează ANOFM, într-un comunicat.

Participarea la eveniment este gratuită, atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

La Alba Iulia, acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30. Până în acest moment şi-au anunţat participarea 20 de agenţi economici care oferă peste 320 locuri de muncă.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea