Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 17.00, meci-spectacol sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – FC Hermannstadt, duelul primelor două clasate în Seria a 5-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, de la ora 17.00, pe „Arena CSO”, primele două clasate din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir şi FC Hermannstadt se duelează într-o întâlnire ce se anunţă spectaculoasă, un derby de clasament între cele mai prolifice formaţii din C5, contând pentru etapa a 25-a.

Liderul FC Hermannstadt are opt puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Metalurgistul Cugir, dar un meci mai mult disputat. Ultima înfrângere stagională a cugirenilor s-a înregistrat acum şase luni, în etapa a 10-a, 1-3 (1-1) la Hermannstadt, adunându-se 180 de zile de invincibilitate în dreptul echipei situată în prezent pe locul secund al ierarhiei. Din 29 octombrie 2016, la Sibiu, „roş-albaştrii” nu au mai pierdut, rezultând 13 meciuri fără eşec, o serie extraordinară ce cuprinde 11 victorii şi două remize externe (la Dej şi Recea). Metalurgistul Cugir este unica echipă din serie invincibilă în 2017, un retur fabulos, cu 22 de puncte adjudecate din 24 posibile. “Am mai spus-o şi o repet, pentru noi nu este un derby. Vom disputa un simplu meci de campionat, sunt trei puncte puse în joc. Ne aşteaptă o confruntare dificilă, echilibrată, dar avem încredere în noi şi ne dorim să câştigăm întâlnirea”, a precizat antrenorul Călin Moldovan, ce are tot efectivul valid.

*Două autocare de suporteri sibieni

În distribuţia vizitatorilor se regăsesc cunoştinţe mai vechi ale fotbalului judeţean: pe banca tehnică sunt Jean Gavrilă, Eugen Beza şi Florin Berţa, iar în efectivul primei clasate se regăsesc Cîrstean, Necşulescu (a deschis scorul în tur), Piko şi Medeşan (ex-Metalurgistul Cugir, primii trei până în vara trecută), ex-uniriştii Dâlbea, D. Tătar, Bratima, dar şi An. Moldovan (a evoluat la Mureşul Vinţu). FC Hermannstadt va avea sub Drăgana şi susţinerea fanilor, două autocare cu suporteri efectuând deplasarea pentru jocul cu Metalurgistul.

Foto: Alexandru Codrea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea