// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Vineri, ora 15.00, Unirea Alba Iulia – LPS Cetate Deva | Cine va cuceri Cetatea, într-un duel al suferinței?

Unirea Alba Iulia (locul 9, 23 de puncte) și LPS Cetate Deva (poziția a 14-a, 19 puncte), se înfruntă mâine, 22 martie, de la ora 15.00, pe “Cetate” într-un duel al suferinței între grupări deloc liniștite în retur.

Hunedorenii abordează confruntarea de pe o poziție retrogradabilă, cu numai două puncte strânse în acest an, dar cu un nou antrenor pe bacna tehnică, Romulus Gabor – care l-a înlocuit pe Ioan Petcu.

“Alb-negrii”, la al doilea joc la rând în fața fanilor, după acel semieșec cu Millenium, simt presiunea și sunt obligați să cucerească toate punctele, unele vitale, în actuala conjunctură (urmează un program dificil) pentru a nu se declanșa criza! Vor absenta din distribuția gazdelor Mardare (a început pregătirea), Petruse și Cr. Păcurar.

Este foarte important să avem rezultate pozitive cu echipele situate sub noi, să mărim distanța din clasament. Ne interesează toate punctele, devenite vitale, pentru a ne asigura o oarecare liniște și implicit să abordăm mult mai relaxați jocurile următoare. În caz contrar orice meci va fi unul cu sabia deaspra capului”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși. Unirea Alba Iulia, “regina remizelor” din Seria a 4-a (în tur, 0-0 la Deva), cu 8 egaluri la activ, nu-și permite un nou pas greșit, mizând și pe ambiția mijlocașului Răzvan Fetița, echipier în tur al devenilor.

Dan HENEGAR