Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 14.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – AFC Odorheiu Secuiesc | Puncte vitale pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia, clasată pe poziția a 12-a în ierarhia Seriei a 5-a, cu 12 puncte, are penultima reprezentație internă din tur, mâine, vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe “Cetate”, cu AFC Odorheiu Secuiesc, un meci contând pentru runda a 12-a a eșalonului terț.

Oponenții sunt poziționați pe poziția a 14-a, cu 7 puncte, traversând o adevărată criză. Formația din Harghita a înregistrat 5 înfrângeri consecutive, între care și un 1-3 pe teren propriu cu Industria Galda, având trei meciuri la rând în care nu a înscris. Pe banca tehnică a revenit antrenorul Alpar Meszaros, pentru a stopa declinul unei echipe ce nu a mai câștigat de 6 săptămâni, mai precis din 27 septembrie (2-0 pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir) și are cel mai modest atac al seriei (numai 9 goluri înscrise).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri vizează cucerirea tuturor punctelor, în intenția de a evada din subsolul ierarhiei și a-și asigura liniștea. Pe hârtie amfitrionii sunt favoriți, însă lucrurile nu sunt deloc simple în condițiile unei crize de efectiv. Astfel, Fetița este suspendat, iar Angeru, F. Morar, I. Neag, Guț, Petresc și Selagea acuză anumite probleme medicale, sperându-se totuși în recuperarea și utilizarea câtorva dintre aceștia.

“Trebuie să strângem rândurile și să câștigăm. Sunt puncte importante în joc, scopul nostru fiind să părăsim zona minată“, a declarat antrenorul Mihai Manea. Unirea Alba Iulia a cucerit 11 din cele 12 puncte stagionale pe teren propriu, însă nu a strălucit în ultimele runde, zestrea cuprinzând 6 puncte în 7 întâlniri, cu trei eșecuri la limită pe terenuri străine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea