Vineri, ora 14.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – AFC Odorheiu Secuiesc | Puncte vitale pentru “alb-negri”

Unirea Alba Iulia, clasată pe poziția a 12-a în ierarhia Seriei a 5-a, cu 12 puncte, are penultima reprezentație internă din tur, mâine, vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe “Cetate”, cu AFC Odorheiu Secuiesc, un meci contând pentru runda a 12-a a eșalonului terț.

Oponenții sunt poziționați pe poziția a 14-a, cu 7 puncte, traversând o adevărată criză. Formația din Harghita a înregistrat 5 înfrângeri consecutive, între care și un 1-3 pe teren propriu cu Industria Galda, având trei meciuri la rând în care nu a înscris. Pe banca tehnică a revenit antrenorul Alpar Meszaros, pentru a stopa declinul unei echipe ce nu a mai câștigat de 6 săptămâni, mai precis din 27 septembrie (2-0 pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir) și are cel mai modest atac al seriei (numai 9 goluri înscrise).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri vizează cucerirea tuturor punctelor, în intenția de a evada din subsolul ierarhiei și a-și asigura liniștea. Pe hârtie amfitrionii sunt favoriți, însă lucrurile nu sunt deloc simple în condițiile unei crize de efectiv. Astfel, Fetița este suspendat, iar Angeru, F. Morar, I. Neag, Guț, Petresc și Selagea acuză anumite probleme medicale, sperându-se totuși în recuperarea și utilizarea câtorva dintre aceștia.

“Trebuie să strângem rândurile și să câștigăm. Sunt puncte importante în joc, scopul nostru fiind să părăsim zona minată“, a declarat antrenorul Mihai Manea. Unirea Alba Iulia a cucerit 11 din cele 12 puncte stagionale pe teren propriu, însă nu a strălucit în ultimele runde, zestrea cuprinzând 6 puncte în 7 întâlniri, cu trei eșecuri la limită pe terenuri străine.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Faraonu 8 noiembrie 2019 at 7:10

Cum e posibil domnu Henegar sa castige 11 pct din 12 acasa ?

Dan HENEGAR 8 noiembrie 2019 at 10:17

mai precis a strans pe teren propriu 11 puncte și unul în deplasare, în total 12!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...