Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VINERI 13: Ziua de astăzi poate aduce mult ghinion! Eveniment astronomic și astrologic extrem de rar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1402596179760c726fAstăzi va avea loc un eveniment astronomic și astrologic extrem de rar, pentru că următoarea lună plină, care se va întâmpla într-o dată de vineri 13, va fi doar în anul 2049. Ziua are conotaţii negative: mult, mult ghinion! Acestea ne duc la începuturile Creştinătăţii, când cel de-al 13-lea musafir la Ultima Cina a fost Iuda. De asemenea, Adam şi Eva au fost tentaţi de către Şarpe în Grădina Edenului, tot intr-o zi de vineri.

Ultima dată când a mai fost o Lună plină într-o vineri 13 a fost în octombrie 2000. În ceea ce priveşte luna plină din punct de vedere astrologic, trebuie să ştiţi că evenimentul are loc când Soarele în Gemeni intra în opoziţie cu Luna în Săgetător. Această polaritate este o axă unde Zodia Gemeni reprezintă partea mai slabă, iar Săgetătorul pe cea mai puternică. Soarele în Gemeni ne incurajaeaza să gândim logic, în timp ce Lună în Săgetător ne trimite către intuiţie. Săgetătorul simbolizează dorinţa de idei şi de a trăi în prezent.

 Sursa: Observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea