Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Viitorul Sântimbru se ţine tare: Diaconu şi Morariu (Şurianu Sebeş) versus „Făină” (Claudiu Coltor)!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Cazul” Claudiu Coltor, fotbalist disputat de Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş se poate rezolva favorabil pentru toate părţile implicate, dacă negocierile între cluburi vor ajunge la un numitor comun.Unirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 22

Astfel, liderul Ligii a IV-a i-a cerut în schimbul atacantului pe V. Morariu şi C. Diaconu (Şurianu Sebeş), pentru a-şi retrage memoriul şi astfel „Făină” (cum este poreclit Claudiu Coltor) să scape de suspendare şi să poată evolua în „Arini”.

*Morariu cedat la Sântimbru, pentru Diaconu se mai negociază

După primele discuţii, Şurianu acceptă să-l cedeze pe fundaşul Vasile Morariu, însă lucrurile s-au blocat în cazul lui C. Diaconu. Atacantul este solicitat împrumut până la vară de lider, dar Sebeşul nu acceptă, decocamdată această propunere.

Şurianu nu acceptă această propunere, preferând alte variante, un împrumut pe termen scurt al celor doi fotbalişti, sau chiar o compensare financiară. Deşi relaţiile dintre cele două cluburi sunt tensionate din pricina lui Claudiu Coltor, negocierile se desfăşoară în aceste momente, în contextul în care şi V. Morariu şi C. Diaconu ar prefera să treacă în curtea liderului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea