Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru – gest de suflet și campanie pentru viață: tricouri la licitație pentru Emma și Andreea Ispas!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipierii formației Viitorul Sântimbru, echipă clasată pe locul secund la finele turului Ligii 4, s-au implicat într-o campanie umanitară de suflet, din dorința de a aduna bani pentru două persoane din Alba ce au nevoie în aceste momente de sprijinul nostru, al tuturor, prin licitarea a două tricouri, de la CFR Cluj și Rapid București.

Termenul final al licitației este duminică, 12 februarie la ora 21.00

Este vorba despre Emma, o fetiță de nici 5 ani, din Drâmbar, grav bolnavă,  ce trebuie să urmeze un tratament costisitor în Balcelona. În cazul micuței, s-a scos la licitație un tricou al echipei CFR Cluj, campioana României în ulimii 5 ani, ce aparține lui Mateu Susic, cu autografele jucătorilor din ediția trecută. Licitația incepe de la suma de 600 de lei, cu multiplu de 10, finalul fiind duminică, 12 februarie, la ora 21.00.

Al doilea caz este cel al Andreei Ispas, care a ajutat sute de copii la Centrul “Maria Beatrice” Alba Iulia, iar acum are nevoie la rându-i de sprijinul nostru pentru un tratament în Germania. Astfel se va scoate la licitație un tricou al echipei Rapid București, cu semnăturile actualilor componenți. Licitația incepe de la suma de 600 de lei, cu multiplu de 10, finalul fiind duminică, 12 februarie, la ora 21.00.

Vin momente în viață în care trebuie să ajutăm și să învățăm să fim mai buni! Am hotărât sa cerem ajutorul pentru cele două cazuri de actualitate din județ care au nevoie de ajutor din partea noastră a tuturor”, este mesajul transmis de oficialii și fotbaliștii de la Viitorul Sântimbru, un gest admirabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea