Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Viitorul Sântimbru a schimbat liderul după succesul net de la Daia Română | Viitorul Vama Seacă – prima victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia este noul lider al Ligii a 4-a, după ce Viitorul Sântimbru a câștigat net, 3-0, la Daia Română, împotriva formației ce avea maximum de puncte după 4 runde! De asemenea, și Viitorul Vama Seacă a repurtat primul succe stagional.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Viitorul Vama Seacă – Hidromecanica Șugag 2-1 (2-0)

Trupa din comuna Hopârta a spart gheața și și-a trecut în drept primul succes stagional (în precedentele două jocuri interne a strâns un singur punct. Viitorul s-a desprins după nicio jumătate de joc, golurile fiind marcate de Vaida (2) și I. Cociș (28), diferență cu care s-a intrat la vestiare. La reluare, C. Diaconu (75) a redus diferența dar nu a fost îndeajuns pentru nou-venita în Liga a 4-a ce a avut trei deplasări (toate înfrângeri) în aceste 4 runde.

Spicul Daia Română – Viitorul Sântimbru 0-3 (0-2)

Imprevizibila formație din Galtiu a furnizat surpriza rundei: 3-0 la Daia Română, împotriva fostului lider ce avea maximum de puncte după 4 partide. A fost un meci al orgoliilor în condițiile în care antrenorul gazdelor Ștefan Fogoroși a colaborat cu familia Hulea în Liga a 3-a, ediția trecută, la Industria, despărțirea producându-se după o gluimă deloc gustată, de 1 aprilie. Defensiva dăiană, cea mai bună a eșalonului până la ora acestui meci, învinsă o singură dată, în prima rundă, cu Energia Săsciori, a fost răpusă de reușitele lui Biro (22), Cos. Olălău (41) și Mucea (88). Viitorul Sântimbur venea după trei eșecuri, însă a câștigat pe un teren greu și a schimbat liderul, CS Universitatea prelunând șefia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea