Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO|Un râu cel puțin neobișnuit a apărut în Teiuș: Un canal care refulează de mai bine de trei luni creează probleme cetățenilor 

BONTEA Alexandru

Publicat

în

VIDEO|Un râu cel puțin neobișnuit a apărut în Teiuș: Un canal care refulează de mai bine de trei luni creează probleme cetățenilor

Cetățenii din zona străzii Horea, din orașul Teiuș, se confruntă de mai bine de trei luni cu o problemă urât mirositoare. Este vorba despre un canal refulat la care APA CTTA nu ar putea interveni pe motiv că ar fi „o problemă tehnică moștenită de Primăria orașului Teiuș”.

„Ne aflăm pe raza orașului Teiuș, strada Horea. După cum vedeți, de trei luni de zile a apărut un râu, care izvorăște dintr-o gură de canal.

Râul, de trei luni de zile curge continuu. Mi-aș fi dorit foarte mult ca imaginea să capteze și mirosul, ținând cont că sunt doar două grade afara, pute.

După cum vedeți, el curge continuu. O să vă arăt unde curge acest „râu” de dejecții. Din păcate nimeni nu este interesat să rezolve problema. Apa CTTA spune că este o problemă tehnică moștenită de la Primăria orașului Teiuș.

YouTube video

Pe mine asta nu mă încălzește cu nimic. Problemele tehnice se rezolvă. Culmea este că pe acest „râu” curg niște dejecții pentru care oamenii plătesc și aceste dejecții ajung într-o zonă a orașului Teiuș unde nu există canalizare.

S-a gândit Apa CTTA să ne aducă canalizarea în zonă. Ne-a adus-o. Ne-a adus-o într-un canal de scurgere, care se află pe teritoriul orașului Teiuș și care este pe domeniul public. Terenul aparține Primăriei orașului Teiuș.

Este un canal care nu se scurge nicăieri. În acest canal dejecțiile stagnează de trei luni.

O să vă arăt că avem și cascadă. De trei luni suportăm mirosuri pe care nu vi le puteți imagina și nimeni nu ne dă niciun răspuns. Sesizăm, sunăm și ni se spune „este o problemă tehnică”.

Frumos, nu? Crăciun Fericit, dragii mei”, a transmis un cetățean din orașul Teiuș, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea