Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Viitorul sună bine la Ciugud: O nouă școală urmează a fi construită în viitorul Centru Civic gândit între Ciugud și Șeușa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| Viitorul sună bine la Ciugud: O nouă școală urmează a fi construită în viitorul Centru Civic gândit între Ciugud și Șeușa

La prezentarea oficială a Școlii Gimnaziale Ciugud – prima școală școală smart din mediul rural din România, primarul comunei, Gheorghe Damian, a vorbit și despre proiectele de viitor ale comunei, printre care este și construirea unei noi școli în noul Centru Civig pe 15 hectare între Ciugud și Șeușa.

„Deja avem o nouă viziune pentru o nouă școală, cea existentă în 3-4 ani va fi neîncăpătoare pentru numărul de copii ce se vor îndrepta spre condițiile oferite de noi, iar noua școală va fi construită în noul Centru Civic pe care îl gândim pe cele 15 hectare între Ciugud și Șeușa.

Noua școlă se va construi cam în 5-10 ani. Ca și orizont de timp noi de propunem ca în maximum 10 ani să avem noua școală construită.

În ceea ce privește cadrele didactice, le mulțumesc că au înțeles că au un rol extrem de important în comunitate și că au înțeles să facă voluntariat la after-school. Părinții nu plătesc nici un ban pentru tot ceea ce înseamnă act educațional”, a declarat primarul Ciugudului, Gheorghe Damian.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea