VIDEO| Viitorul sună bine la Ciugud: O nouă școală urmează a fi construită în viitorul Centru Civic gândit între Ciugud și Șeușa

VIDEO| Viitorul sună bine la Ciugud: O nouă școală urmează a fi construită în viitorul Centru Civic gândit între Ciugud și Șeușa

La prezentarea oficială a Școlii Gimnaziale Ciugud – prima școală școală smart din mediul rural din România, primarul comunei, Gheorghe Damian, a vorbit și despre proiectele de viitor ale comunei, printre care este și construirea unei noi școli în noul Centru Civig pe 15 hectare între Ciugud și Șeușa.

„Deja avem o nouă viziune pentru o nouă școală, cea existentă în 3-4 ani va fi neîncăpătoare pentru numărul de copii ce se vor îndrepta spre condițiile oferite de noi, iar noua școală va fi construită în noul Centru Civic pe care îl gândim pe cele 15 hectare între Ciugud și Șeușa.

Noua școlă se va construi cam în 5-10 ani. Ca și orizont de timp noi de propunem ca în maximum 10 ani să avem noua școală construită.

INFORMARE COVID-19

În ceea ce privește cadrele didactice, le mulțumesc că au înțeles că au un rol extrem de important în comunitate și că au înțeles să facă voluntariat la after-school. Părinții nu plătesc nici un ban pentru tot ceea ce înseamnă act educațional”, a declarat primarul Ciugudului, Gheorghe Damian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...