Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

VIDEO| Vechiul ștrand din Alba Iulia, ”blestemat” să fie o ruină, loc de păscut pentru două căprițe: ”Tot e bun la ceva, se bucură animăluțele de el”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Vechiul ștrand din Alba Iulia, ”blestemat” să fie o ruină, loc de păscut pentru două căprițe: ”Tot e bun la ceva, se bucură animăluțele de el”

Ștrandul din Alba Iulia, fosta glorie a distracțiilor pe timp de vară în oraș, stă fără niciun folos de aproape un deceniu.

Dintr-o zonă de atracție pentru locuitorii din Alba Iulia a ajuns exemplul perfect despre cum să faci praf un loc cu un potențial extraordinar pentru municipiu.

Deși administrația locală anunța în urmă cu un an că are planuri mari pentru fostul ștrand, deocamdată lucrurile par neschimbate, iar zona este frecventată doar de două căprițe care se bucură de vegetația bogată care a pus stăpânire peste tot locul.

”Tot mai e bun la ceva, vechiul ștrans al orașului Alba Iulia. Se bucură animăluțele de el”, spune cel care a postat filmarea pe rețeaua de socializare Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea