Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Vasile Goța, director executiv al companiei Elis Pavaje, a fost numit „Antreprenorul Anului 2022″

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Vasile Goța, director executiv al companiei Elis Pavaje, a fost numit „Antreprenorul Anului 2022″

Vasile Goța, director executiv al companiei Elis Pavaje, a fost numit „Antreprenorul Anului 2022” în cadrul evenimentului „Gala Campioni în Business” organizat de PwC Romania și Ziarul Financiar. Acest titlu este cel mai important premiu al galei care recunoaște performanțele companiilor din România.

Alături de fratele său Emil, Vasile Goța a condus compania Elis Pavaje timp de peste 10 ani, iar eforturile lor comune au dus la recunoașterea meritelor prin acest premiu important. Proiectul „Campioni în Business” are două obiective principale: recunoașterea valorii create de antreprenorii români și încurajarea spiritului antreprenorial, inovației și abilității de a-și asuma riscuri.

Vasile Goța a declarat: „Suntem onorați și mândri să adăugăm acest titlu în portofoliul nostru. Munca în echipă, un mediu propice de dezvoltare și multiplele implicări în proiecte, au dus la obținerea acestui premiu. Mulțumesc întregii familii Elis Pavaje”.

Elis Pavaje este o companie românească specializată în producția și distribuția de pavaje, care a reușit să se impună pe piața locală și internațională. Această recunoaștere vine ca o confirmare a valorii adăugate pe care compania o aduce în industrie și a talentului antreprenorial al echipei Elis Pavaje.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea