Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Unirea Alba Iulia, pregătită să furnizeze surpriza în Cupa României, cu FCSB, în marele meci de la Zlatna! Pe „Minaur”, cu casa închisă, s-au epuizat biletele!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia întâlnește celebra FCSB în „16”-imile Cupei României, joi, 27 septembrie, la Zlatna, pe Stadionul „Minaur”, meciul anului urmând să se dispute cu casa închisă, interesul fiind enorm.

Divizionara terță este în rol de „buturugă mică”, dar încearcă să țină piept mult mai galonatului adversar și să producă o surpriză majoră. „Am așteptat acest meci cu foarte mare interse. Sper să fim bine și să facem față evenimentului, să reușim să anulăm diferența de ligi între FCSB și Unirea Alba Iulia„, a declarat antrenorul Adrian Bicheși.

*Paul Păcurar și Ciprian Selagea au mai marcat împotriva Stelei!

Meciul Anului Centenar reprezintă un eveniment de seamă pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, fotbalul județean, dar mai ales pentru micuța localitate din Munții Apuseni, ce se pregătește pentru găzduirea unei partide de gală la care sunt așteptați peste 2600 de spectatori. În lotul divizionarei terțe sunt doi jucători care au mai înscris împotriva formației FCSB, Paul Păcurar (pentru FC Baia Mare, acum 3 ani, în Cupa României) și Ciprian Selagea (pentru Rapid, în Cupa Ligii).

Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era. Vrem să ne autodepășim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri și lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forțele se vor egala și FCSB va avea un meci greu cu noi„, a spus Paul Păcurar. „Mă simt mândru că reprezint Unirea Alba Iulia și am parte de un asemenea meci, cu care te întâlnești în zeci de ani. Cu siguranță, pe «Cetate», casa noastră și stadionul plin, era altceva. Suntem pregătiți pentru un asemenea duel, ce suscită un interes major„, a precizat Ciprian Selagea, căpitanul grupării albaiuliene.

[nggallery id=6181]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea