VIDEO. Un deputat de Alba solicită în Parlament stoparea exportului de bușteni și protejarea industriei autohtone de mobilă

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar a solicitat, recent, de la tribuna Camerei Deputaților stoparea exportului de bușteni și protejarea industriei autohtone de mobilă.

”Mai nou este un subiect foarte sensibil cu privire la exportul de material lemnos, exportul de materie primă. Un lucru dacă dumneavoastră vi se pare normal, ca noi, românii, și așa nu mai avem multe resurse naturale, am ajuns să dăm materia primă la alții. Să nu confundăm exportul de bușteni cu relațiile intercomunitare. Exportul de bușteni de la noi se face în China, în Rusia, pe când în Europa dacă dăm bușteanul sub formă de materie brută, să știți că încasăm foarte puțin. Statul român nu încasează nici TVA-ul. Vorbim de dezastre ecologice, să nu confundăm dezastrul ecologic cu dezastrul economic. Avem probleme mari cu fabricile de mobilă”, a spus Corneliu Olar.

ELIT

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

lemnarii 23 martie 2017 at 10:17

Pina cind controlul tuturor camioanelor care transporta busteni nu va fi generalizat si efectuat asa cum scrie legea – mai ales in Sebes – geaba ne dam rotunzi ca vrem sa protejam padurile. Le taie si le fura tocmai cei care au obligatia gestionarii si controlului acestora.

Nelucetateanu' 23 martie 2017 at 10:37

Si tu, Brutus? Sau (chiar el ?)s-a trezit sa vorbeasca despre defrisari si dezastre ecologice. Vizitati comunele Horea, Albac, Scarisoara si va puteti face o idee referitor la taierile de paduri.

1 23 martie 2017 at 11:04

Ha ha ha ha ha… „DRUJBIERUL APUSENILOR” cere stoparea exportului de busteni. Asta-i tare !

Boieru' 23 martie 2017 at 12:14

Nu mai are ce taia Mr. Olar?
Ar fi de ras, daca n-ar fi de plans…

Taranescu Iuliu 23 martie 2017 at 14:51

Sa fie stopate imediat teierile de lemne de orice categorie ! bataia de joc , vandalismul asuppra padurilor trebuie sa inceteze. Trebuie inchise imediat ABATOARELE DE LEMNE DIN SEBES !
s-A FURAT DESTUL LEMN DIN rOMANIA PE NIMIC…..

Mister Buba Neagra 24 martie 2017 at 18:50

Ma amuza postacii pesedisti din comentarii…Respect Dl. Olar.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...