Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO | Un bărbat din Ocna Mureș a fost agresat fizic de trei tineri în toiul nopții

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO | Un bărbat din Ocna Mureș a fost agresat fizic de trei tineri în toiul nopții

Un bărbat din Ocna Mureș, ce lucrează și locuiește în Cluj Napoca, s-a reîntors acasă pentru a cinsti memoria tatălui său decedat în urmă cu o săptămână. Acesta dorea să organizeze o slujbă religioasă de parastas în amintirea celui ce i-a fost părinte.

„Doresc să fac public atacul premeditat urmat de agresiune fizică foarte violentă din partea unor tineri „de cinste” din orașul Ocna Mureș.

Mă numesc G.H, am 43 ani, locuiesc și lucrez în Cluj Napoca. În data de 25.06.2021, vineri, am venit în orașul natal pentru a pregăti cele necesare slujbei religioase de parastas după tatăl meu decedat cu o săptămână în urma.

Sosit târziu de la un priveghi, astăzi în data de 27, la miezul nopții, ora 23:59, aud din camera , unde eram întins, un claxon de mașină.

Ies la poartă, observ o mașină cu farurile aprinse, nu reușesc să văd bine și îmi deschid și eu mașina care era parcată la poartă, să aprind farurile pentru a vedea cine claxonează. Imediat 3 pasageri sar din mașina sosită, strigând cu vădită intenție de a mă ataca. Nu deslușeam în lumina puternică a farurilor câți sunt, dacă sunt înarmați cu bâte, cuțite sau altceva. Toată agresiunea a fost filmată cu camera video montată în autoturismul meu.

YouTube video

Din imagini se observă violența atacului în urma căruia mi-am pierdut cunoștința, zăcând aproximativ 3 min pe asfalt. Vecinii auzind strigătele au sunat la 112 și ulterior și eu, după ce mi-am revenit. Am fost lovit cu un obiect contondent în cap.

Am decis sa fac public acest incident deoarece cu 2 dintre atacatori am avut și în trecut incidente în trafic care deși au fost raportate prin 112 la politie, nu s-a luat nici o măsură.

Am solicitat patrulei de poliție indicații, îndrumări ce trebuie să fac în continuare. Răspunsul fiind „mergi luni la Institutul de Medicină legală și scoți certificat medico legal și vi și depui plângere…”

Ulterior am găsit în locul unde au parcat resturi din cuțite, furculițe de plastic, politia nimic.

Este inadmisibil ca într-un oraș mic de 13.000 de locuitori să fie tolerați astfel de indivizi tineri. Siguranța nu mai există. Luni dimineață ma voi prezenta pentru a obține un certificat medico legal și voi urma pașii pentru tragerea la răspundere a celor 3 atacatori”, declară bărbatul agresat pentru ZiarulUnirea.ro

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea