Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ultimul drum în sunetul motocicletelor pentru Petru, tânărul din Alba care și-a pierdut viața într-un accident rutier

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Ultimul drum în sunetul motocicletelor pentru Petru, tânărul din Alba care și-a pierdut viața într-un accident rutier

Radu Petru, un tânăr din Alba care a fost implicat într-un accident rutier grav la începutul lunii septembrie și care și-a pierdut viața în cursul zilelor trecute, a fost condus pe ultimul drum astăzi, 29 septembrie, de cei apropiați lui.

CITEȘTE ȘI: Lacrimi și durere, după ce tânărul din Alba implicat într-un accident de motocicletă a murit: „Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el prea devreme!”

Înainte de a-și pierde viața în mod tragic, tânărul a fost internat în spitalul din Alba Iulia, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 august 2022, în jurul orei 16.45, pe DN1, în localitatea Galda de Jos, un bărbat de 74 de ani, din Teius, în timp ce conducea o autoutilitară a intrat în coliziune cu un scuter, condus de un tânăr, de 27 de ani, din Teius, județul Alba.

Familia, cunoscuții și apropiații lui Radu, tânărul care a plecat mult prea devreme dintre noi, au început să își exprime părerile de rău față de acest eveniment tragic, printr-o serie de mesaje postate în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea