Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Traficant de droguri reținut de polițiștii BCCO Alba Iulia în urma unui flagrant spectaculos. Vezi imaginile!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat care vindea cannabis în mai multe baruri din Alba a fost reținut în această dimineață de DIICOT Alba Iulia. 

Persoana reţinută a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis unui poliţist sub acoperire. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 200 de grame de droguri.

La perchezițiile efectuate de BCCO Alba a fost descoperită o cantitate de 1,3 kg de droguri.

În urma flagrantului au fost identificate două persoane, dintre care una a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, iar alte 7 persoane – consumatori, sunt audiate de procurori.

Potrivit oamenilor legii o parte din cantitatea de cannabis confiscată a fost găsită într-un bar. Un gram de cannabis era comercializat în barurile şi localurile albaiuliene la preţuri între 60 şi 90 de lei.

UPDATE: Tânărul reținut de polițiștii Brigăzii CCO sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia se numește G.G. și este domiciliat în localitatea Vințu de Jos. Acțiunea în urma căruia bărbatul a fost prins în flagrant încercând să vândă cantitatea de aproximativ 200 de grame de cannabis a avut loc marți, 12 martie.

Potrivit polițiștilor, după realizarea flagrantului s-au efectuat două percheziții pe raza localității Vințu de Jos, dintre care una la domiciliul inculaptului G.G. La sediul DIICOT – ST Alba Iulia au fost aduși inculpatul, o tânără învinuită în această speță și 2 consumatori care se aprovizionau de la aceștia.

Cu ocazia efectuării percheziției  la domiciliul inculpatului G.G. s-a găsit cantitatea de circa 200 grame de cannabis, iar la cea de a doua percheziție s-a găsit cantitatea de aproximativ 400  grame de cannabis.

Procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a inculpatului GG pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de mare risc, fără drept, acesta urmând să fie prezentat astăzi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit lui Link Cristian, șeful serviciului anti-drog din cadrul Brigăzii CCO Alba Iulia, inculpatul reținut aseară și-a recunoscut fapta. Acesta încerca să își creeze o piață de desfacere și în școliile din Alba Iulia. (vezi video)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea