Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Trafic INFERNAL între Alba Iulia Nord și Aiud, cu o zi înainte de Untold. Se circulă bară la bară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trafic INFERNAL între Alba Iulia Nord și Aiud, cu o zi înainte de Untold. Se circulă bară la bară

Traficul pe porțiunea dintre Alba Iulia Nord și Aiud este infernal chiar cu o zi înainte de începerea festivalului Untold, ținut în municipiul Cluj-Napoca.

În acest moment, mașinile circulă bară la bară, așa cum deja a devenit un lucru obișnuit pentru cei care frecventează acest traseu, iar pentru aceste câteva zile, până în data de 12 septembrie, când se va încheia, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite această zonă, din cauza ambuteiajelor mari care se formează.

YouTube video

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda urmează să se deschidă în următoarele 3 luni, lucru ce va permite o mai mare fluidizare a traficului pe această porțiune însă, până în acel moment, șoferii care frecventează drumul dintre Alba Iulia și Aiud vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare, acum și din cauza marelui festival de la Cluj-Napoca.

Peste 70.000 de persoane din peste 100 de ţări sunt aşteptate zilnic la Festivalul UNTOLD, în perioada sa de desfăşurare, 9-12 septembrie, organizatorii anunţând măsuri de siguranţă sporite.

De asemenea, organizatorii au mai anunţat că bugetul festivalului este de peste 16 milioane de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea