VIDEO: Tradiţii Uiorene, steaua judeţului Alba pe scena finalei NextStar. Au făcut spectacol şi au impresionat o ţară

Paul Voicu - Primar 2020

Vin tocmai din Ocna Mureşului şi au dat totul pe scenă. Ambiţia, munca şi pasiunea pentru jocul popular românesc le-au asigurat succesul joi seara celor şapte perechi de fraţi.

ELIT

“Pentru că nimic nu e mai frumos decât ce am putut trăi noi, Tradiţii Uiorene, în momentele când ne-am aflat pe scena de la Next Star! Un sentiment unic şi frumos !”, scrie Raluca Groza pe pagina sa de socializare.

Când pasiunea trece peste neputinţa financiară şi ajunge să cucerească inima publicului, atunci menirea celor care duc dansul şi tradiţiile romaneşti la rang de artă este completă.

Mihail David - 2020

Muzica i-a adus împreună şi iubirea de fraţi i-a legat şi mai mult. Sunt o mare familie, cu drag de muncă şi de cânt. Au bătut lumea în lung şi în lat, mânaţi de aceeaşi pasiune: dansul popular.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Au reușit să impresioneze publicul și totodată juriul acestei emisiuni. Prestația tinerilor dansatori și instrumentiști din ansamblu a fost una de excepție. Ei au pus pe scena Next Star o suită de cântece și dansuri populare de pe Valea Mureșului.

Povestea copiilor din ansamblu este una deosebită. Soții Liana și Alin Stoica, instructorii ansamblului, au dus pe scenă 11 perechi de dansatori și instrumentisti, 7 perechi fiind frați, provenind din diferite medii sociale, culturale și etnice.

“Noi, indiferent de rezultate , suntem mândri că am ajuns până aici şi o să ducem mereu tradiţia mai departe şi plăcerea de a cânta la saxofon!” , a declarat pentru ziarulunirea.ro, instrumentista ansamblului “Tradiţii Uiorene”.

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...