VIDEO Timpu’, noua piesă a albaiulianului Rimezic. „Pentru ce alocam timpul nostru, este ceea ce ne dorim cu adevarat?”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dupa videoclipul „Pace Pentru Frati” in colaborare cu Gnostic si lansarea label-ului Transilvania Music, sâmbătă, Rimezic revine in atentia dumneavoastra cu o piesa marca VEEA Music Production, ce are un sound super-fresh si o poveste care te va pune cu siguranta putin pe ganduri.

Rimezic01„Batranul Timp” este subiectul principal al piesei, artistul expunand viziunea sa asupra timpului si reusind sa ne transmita o intrebare la care cu siguranta ne-am gandit cel putin o data fiecare dintre noi: „Pentru ce alocam timpul nostru, este ceea ce ne dorim cu adevarat?”

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Acesta piesa a luat nastere undeva in decursul anului trecut, forma initiala fiind cu totul alta, dar la auditia ideii, fratele meu Kafu impreuna cu prietenul nostru Tagg au decis ca vor ei sa devina producatorii piesei si sa o remodeleze dupa viziunea lor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am fost de acord ca aceasta piesa sa fie un produs marca VEEA Music Producion deoarece am crezut de la inceput in viziunea lor asupra ideii mele si in continuare tin sa cred ca nu m-am inselat. Sper ca mesajul meu sa ajunga la urechile cat mai multor oameni si daca aceasta piesa va da curajul unui singur om sa faca ceea ce vrea cu adevarat cu timpul lui eu o  consider un adevarat succes. Astept cu maxim interes parerile voastre pe www.rimezic.ro. Pace!”, a spus Rimezic

De partea intrumentala s-au ocupat baietii de la Zombie THC, Kafu si Tagg, acestia au luat parte si la constructia textului, alaturi de colegul lor din Zombie THC, Hans-L.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, iar de productia acestuaia s-au ocupat cei de la Famous Click Studio.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Paul voicu 27 martie 2016 at 9:35

Felicitări , mai ales pentru versuri . Toți aud , puțini ascultă și din păcate mai puțini înțeleg !

Comentariile sunt oprite