VIDEO| Teste de antrenament pentru BACALAUREAT 2020, rezolvate online, de un profesor de matematică din Blaj

Teste de antrenament (modele de subiecte) la matematică pentru examenul de BACALAUREAT 2020, rezolvate online, de un profesor de matematică din Blaj

Cosmin Păcurar, profesorul de matematică din Blaj, care pune la dispoziția elevilor meditații online gratuite, pentru examenul de Bacalaureat

Un profesor de matematică din județul nostru oferă un sprijin inedit eleviilor care urmează să susțină „Examenul de maturitate”, oferindu-le meditații online gratuite, pe canalul său de YouTube.

Domnul Cosmin Păcurar, un profesor de Matematică de la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj s-a gândit că ar fi o idee bună ca în perioada carantinei să le ofere elevilor săi rezolvarea subiectelor pentru examenul de Bacalaureat.

ELIT

Deși unitățile de învățământ s-au închis și nu se vor mai redeschide în acest an școlar, profesorul de Matematică continuă pregătirea elevilor pentru examenul final. În actuala situație, acest ajutor este de mare nădejde pentru viitorii absolvenți de liceu, care sunt nevoiți să se pregătească intens, de acasă.

Domnul Cosmin și-a cumpărat o tablă magnetică (whiteboard) pe care o umple zilnic cu rezolvările problemelor tuturor subiectelor propuse de Ministerul Educației, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE).

Mihail David - 2020

În fiecare zi, domnul profesor își pregătește echipamentul video, șterge tabla și începe meditațiile.

Cosmin ne-a transmis că a realizat și el o serie de teste proprii, asemănătoare cu cele ale Ministerului Educației. De asemenea, profesorul are și patru culegeri pentru Bacalaureat, urcate pe platforma gratuită mateinfo.ro, sub formă de e-book.

REZOLVAREA modelelor de subiecte (teste de antrenament) pentru examenul de BACALAUREAT 2020:

Mate – Info

Testul 1 – Partea I

Partea a II-a

 

Partea a III-a

Testul 2 – Partea I

Partea a II-a

Testul 3 – Partea I

Partea a II-a

Partea a III-a

Tehnologic

Testul 1 – Tehnologic, partea I

Partea a II-a

Partea a III-a

Testul 2 – Partea I

Partea a II-a

Partea a III-a

Testul 3 – Partea I

Partea a II-a

Științele Naturii

Testul 1 – partea I

Partea a II-a

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...