Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

VIDEO | Telu strânge semnături pentru a putea candida independent la Consililul Local Alba Iulia. Ce proiecte surpriză le pregătește albaiulienilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Telu strânge semnături pentru a putea candida independent la Consililul Local Alba Iulia. Ce proiecte surpriză le pregătește albaiulienilor

Gabi Szabo, cunoscut albaiulienilor ca ”Telu”, are ambiții serioase! Își dorește un mandat de consilier local independent în CL Alba Iulia. Astazi, pe Bulevardul Transilvaniei făcea ”primii pași”, strângea semnături pentru a-și putea depune candidatura.

”Telu” se bucură deja de notorietate în rândul albaiulienilor, fiind o prezență constantă în campaniile PD-L, PNL, iar în urmă cu patru ani a fost un susținător ardent al actualului primar Gabriel Pleșa. După cum se laudă, el ar fi pus ”umărul” serios la alegerea actualului primar. Probabil, sătul de atâtea partide și să îi tot susțină pe alții, ”Telu” a ales în acest an să candideze independent!

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Citește și: Mircea Trifu, candidat independent la Primăria Alba Iulia: ”Dacă Dumnezeu e alături de noi, albaiulienii, lucrurile or să fie bine pentru toți”

”Am câteva proiecte concrete pentru Alba Iulia și pentru cetățenii din oraș. O să le fac publice după ce îmi aprobă candidatura. Aș  vrea să fiu un consilier bun, un consilier local independent, pe placul celor mulți din Alba Iulia. Foarte mulți oameni mă cunosc, ca și cetățean. Am și prieteni, am și dușmani, dar sper să ajung consilier local pentru a-i reprezenta pe oamenii din acest oraș în consiliul local a declarat Gabi Szabo (Telu).

YouTube video

La ultimele două rânduri de alegeri, pentru consiliul local au candidat mai mulți independenți, în anul 2016 Mircea Trifu, iar în anul 2020 Paul Florea, reușind să obțină suficiente voturi pentru a primi un mandat. Așa că, Telu, sătul să îi tot ajute pe alții, așa cum o spune, este decis să candideze și speră să obțină un mandat de consilier local independent.

Chiar dacă candidatura lui ”Telu” îi amuză pe unii, le stârnește râsul altora, vorba scripturii, ”necunoscute sunt căile Domnului”, mai ales când ai de-a face cu un electorat scârbit de traseismul din politica albaiuliană, când bietul votant, derutat, nu mai știe cine și din ce partid mai face parte! Ce să mai zică sărmanul alegător, când întâlnește pe stradă o gașcă, care în urmă cu patru ani erau membri în PNL, USR, PSD, PRO România, PLUS, iar acum au migrat toți spre același partid?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Hotărârea Biroului Electoral de Circumscripție Electorală nr. 1, în cazul afișelor rupte ale candidaților PSD: Primăria Alba Iulia, obligată să ia măsuri pentru asigurarea integrității panourilor de afișaj electoral și a afișelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Hotărârea Biroului Electoral de Circumscripție Electorală nr. 1, în cazul afișelor rupte ale candidaților PSD: Primăria Alba Iulia, obligată să ia măsuri pentru asigurarea integrității panourilor de afișaj electoral și a afișelor La data de 25.05.2024, Biroul Electoral de Circumscripție Electorală nr. 1 Alba Iulia a fost sesizat de către Partidul Social Democrat (P.S.D) – […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea