Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Video | Tânăr din Zlatna reținut pentru violență în familie și nerespectarea regimului armelor: Acesta si-ar fi agresat iubita

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Video | Tânăr din Zlatna reținut pentru violență în familie și nerespectarea regimului armelor: Acesta și-a  agresat iubita

La data de 10 ianuarie 2024, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din Zlatna, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințate și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna decembrie 2023, în timp ce se afla împreună cu concubina sa, în vârstă de 28 de ani, din Zlatna, într-o locuință din comuna Racovița, județul Timiș, ar fi agresat-o, iar ulterior, după ce femeia ar fi încercat să pună capăt relației și ar fi revenit în județul Alba, ar fi amenințat-o.

În dimineața zilei de 10 ianuarie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuințele din Zlatna și Racovița, ale bărbatului, au fost percheziționate.

Polițiștii au ridicat un pistol neletal, supus autorizării și o armă letală lungă (pușcă), de asemenea supusă autorizării.

YouTube video

Bărbatul nu este autorizat în vederea deținerii de arme letale ori neletale din categoria celor supuse autorizării.

Citește și: Controale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență la unități de turism in judetul Alba: Peste 30 de sancțiuni și amenzi de 91.500 de lei aplicate

La percheziții, alături de polițiștii din Zlatna, au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

În cursul zilei de azi, 11 ianuarie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum Înmormântarea lui Maria Pleșa, mama primarului din Alba Iulia, a avut loc astăzi, 30 aprilie, la Cimitirul Municipal din Alba Iulia. Citește și: DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea