Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Tânăr, AMENDAT de polițiștii locali din Aiud, după ce a distrus un coș de gunoi din Parcul Municipal: Cât l-a costat actul de vandalism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr, AMENDAT de polițiștii locali din Aiud, după ce a distrus un coș de gunoi din Parcul Municipal: Cât l-a costat actul de vandalism

Un tânăr a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de către polițiștii locali din Aiud, după ce joi 4 mai, a distrus un coș de gunoi în Parcul Municipal Aiud. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, fiind astfel posibilă identificarea responsabilului pentru actul de vandalism.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Probabil că imaginile video precum cele de mai jos vă stârnesc un sentiment de furie. Dar adevărul este că astfel de imagini sunt tot mai rare. Cetățenii devin din ce în ce mai responsabili în ceea ce privește grija față de domeniul public – fie că vorbim despre acte de vandalism sau despre depozitări ilegale de deșeuri.

Cu toții vrem să conviețuim într-un oraș curat, bine întreținut și sigur. Avem legea de partea noastră și zeci de camere de supraveghere montate în tot orașul, care ne ajută să îi identificăm pe cei care încalcă regulile bunei conviețuiri.

Majoritatea aiudenilor respectă aceste reguli. Nu aruncă gunoaie pe jos și nu comit acte de vandalism. Majoritatea dintre noi conștientizăm faptul că dacă facem mizerie, trăim în mizerie; în timp ce dacă păstrăm curățenia, trăim într-un oraș curat.

Rămâne să îi identificăm pe cei puțini care încă nu cunosc regulile bunei conviețuiri, să îi sancționăm când le încalcă și, cel mai important, să îi educăm.

Cetățeanul responsabil de actul de vandalism comis în Parcul Municipal Aiud în data de 4 mai 2023 a fost identificat de către Poliția Locală Aiud și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei”, au transmis marți dimineața reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea