Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO/ȘTIREA TA: Un tânăr din Aiud, pompier de ocazie în Sibiu. A stins un copac cu stingătorul de la mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Aiud a fost pompier de ocazie pe un drum județean din județul Sibiu. A fost “Omul potrivit la locul potrivit”. El vrea să dea o lecție civică celor care dau foc pajiștilor și vegetației uscate, pentru că din cauza focului necontrolat există riscul producerii unui incendiu de proporții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Deplasându-mă pe un drum judetean din județul Sibiu, între localitățile Micăsasa și Tapu am observat un pom arzând din cauza faptului ca s-a dat foc la o pajistea. M-am oprit și folosind un extinctorul de masina am stins focul. Deși aș fi vrut să-l salvez, cred că oricum a fost prea târziu”, a spus tânărul.

Focul a fost lichidat, iar situația s-a terminat cu bine.

Vă reamintim că legislaţia în domeniul protecţiei mediului interzice arderea miriştilor, a stufului, a tufărişurilor sau vegetaţiei ierboase de câtre persoane fizice sau juridice, fără acceptul autorităţilor competente pentru protecţia mediului şi fără informarea, în prealabil, a serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă.

În caz de neconformare, vor fi aplicate sancţiuni constând în amendă de la 3.000 până la 6.000 lei, pentru persoane fizice, şi între 25.000 şi 50.000 lei, pentru persoane juridice, avertizează Garda Naţională de Mediu (GNM


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea