Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Un albaiulian acuză că a găsit lapte alterat într-un magazin din oraș: „Nu puteai să-l bei pentru că efectiv era acru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Un albaiulian acuză că a găsit lapte alterat într-un magazin din oraș: „Nu puteai să-l bei pentru că efectiv era acru”

Un albaiulian susține că a cumpărat astăzi, dintr-un magazin din oraș, o cutie de lapte alterat. Acesta afirmă că deși pe cutie scria că laptele expiră săptămâna viitoare, acesta era acru.

„Am fost astăzi la un magazin din Alba Iulia și am cumpărat un litru de lapte. Laptele nu era expirat, mai avea o săptămână de valabilitate, însă problema era că nu puteai să-l bei pentru că efectiv era acru. Am mers acasă, i-am pus fetiței mele un bol de cereale, însă nu a mâncat că nu i-a plăcut.

YouTube video

Când am gustat cerealele, laptele acru. Am mers înapoi, le-am arătat laptele și le-am spus că-i expirat, la care mi-au răspuns că nu e expirat pentru că e încă în termenul de valabilitate. Când le-am spus să guste laptele mi-au spus că nu ei sunt de vină”, ne-a transmis albaiulianul. Bărbatul spune că urmează să depună o sesizare la Protecția Consumatorului.

Este posibil ca din cauza caniculei excesive din ultimele zile laptele să se fi alterat chiar dacă era încă în termenul de valabilitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea