// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO ȘTIREA TA Tehnica de astupat gropile aplicată de drumari, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Cu piciorul și lopata și…țuști în mașină!

Angajații de la Drumuri au fost filmați, luni, în timp ce astupau gropile pe DN1, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș, cu piciorul și lopata.

Un cetățean revoltat de tehnica drumarilor și ”cârpelile” făcute ne-a trimis imaginile pe adresa redacției. Așa după cum se poate observa, aceștia opresc mașina pe marginea drumului, coboară lângă ”craterele” formate pe șosea, tasează repede asfaltul cu piciorul și lopata si pe urmă merg mai departe.

Treaba ”de mântuială” a muncitorilor de la drumuri s-a făcut în plin trafic.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la VIDEO ȘTIREA TA Tehnica de astupat gropile aplicată de drumari, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Cu piciorul și lopata și…țuști în mașină!

  1. Unu din Alba 26.03.2018 la 21:48

    De aia merge asa bine tara :))

  2. Ciprian Popa 26.03.2018 la 23:10

    Smart city! Smart MOD de-a cheltui banul public.

  3. Ics 27.03.2018 la 6:38

    Cred ca a fost o acțiune generala. Au mai fost văzuți făcând asta si in alte zone ale județului.