VIDEO/ ȘTIREA TA: La un pas de accident, în Alba Iulia, din cauza unui șofer care se credea singur pe drum

Un cititor al publicatiei ziarulunirea.ro a fost, marți, 24 ianuarie, la un pas de accident din cauza unui șofer care conducea, prin Alba Iulia, de parcă ar fi fost singur pe drum.

accIncidentul a fost filmat cu o cameră de bord. În imagini se vede cum șoferul schimbă benzile de mers, fără să se asigure, în condițiile în care avea atașată și o remorcă.

ELIT

Albaiulianul care a filmat ne-a povestit că șoferul respectiv a condus în acest ”stil”, periculos pentru ceilalți participanți la trafic, pe o distanță destul de lungă, ”tăindu-le” calea și altor conducători auto. El își exprimă speranța că cel vinovat va fi mult mai atent pe viitor, mai ales dacă își vede ”greșeala” publicată în paginile unui ziar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Florin 24 ianuarie 2017 at 22:19

Camera de bord era de fapt un telefon mobil la care vorbea cel care a filmat. În momentul în care s-au făcut verde autorul filmări dormea la semafor. Cant a intrat dusterul in fata lui regulamentar semnaliza de ia violat banda de circulație probabil și ia rannit bărbăția așa că sa gândit autorul filmării să pornească telefonul sa filmeze cum depășește el as bărbat cum e dusterul. Sa conduci in localitate cu viteza de 80 km la ora și în același timp sa filmezi cu telefonul mobil? Cred k ia suficiente reguli încălzire are să nu mai vorbim de siguranta circulației.

Prieten 24 ianuarie 2017 at 22:26

Prietene viteza pe acel tronson de drum este de 50 km.tu cel care dai lecții nici măcar nu încetinești când te apropii de un sens giratoriu,tu ești cel agresiv se vede după stilul de condus,degeaba ai cameră și mașină învață să te compoŕți ca și când la volan ar fi Mama sau Tatăl tău!Drumuri Bune!

Cosmin 24 ianuarie 2017 at 23:05

Imi cer scuze pentru eventualele greseli dar se intelege ce am vrut sa scriu. Va multumesc

Alecu 24 ianuarie 2017 at 23:10

Ii recomand acestui individ sa caute ce inseamna fair play in trafic. Acel om nu trebuie condamnat pentru ca nu a fost destul de vigilent cu un om care intra pe banda 1 si accelereaza asa… in momentul in care ai intrat pe banda 1, in spatele unei masini „mai mari”, te gandesti si ca s-ar putea sa nu te vada.
Intr-adevar, soferul nu a fost atent dar nu trebuie procedat asa pentru ca pana la urma omul a vazut si a realizat.

Siluana 25 ianuarie 2017 at 0:45

Camera de bord sau telefon?:)) cred ca amandoi ar trebui trasi la raspundere . Cel cu remorca ptr ca nu s a asigurat si asta cu camera de bord ca foloseste telefonul :)) mainile pe volan !!

Delcou 25 ianuarie 2017 at 12:04

Buna stire si filmare. Mai vrem si altele deoarece in trafic se intampla multe . Se vede cum cel cu remorca a semnalizat dupa ce a inceput sa schimbe banda pe linie continua plus trecere de pietoni.

Delcou 25 ianuarie 2017 at 19:18

Schimbâ delocul prietene dacă ști cum arată,să nu ai parte de asemenea specimene pe drumuri çă o să te împlânți în primul pom din cauża unor șmecheri cu mobil și fițe de cocalar!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...