Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| INUNDAȚIE în zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia: S-a format un râu lângă blocurile oamenilor, din cauza unei scurgeri

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

INUNDAȚIE în zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia: S-a format un râu lângă blocurile oamenilor, din cauza unei scurgeri

Mai multe blocuri din zona Bulevardului Transilvaniei din municipiul Alba Iulia au fost la un pas de a fi inundate în cursul zilei de astăzi, 15 septembrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, un mic râu s-a format pe o stradă din cartierul „Cetate”, din cauza unei scurgeri puternice.

Mai mult, județul nostru se află sub o avertizare de tip cod portocaliu de vreme rea, care a prins orașul pe nepregătite.

YouTube video

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis trei avertizări meteo Cod portocaliu și galben de ploi torențiale și vijelii puternice. Alertele sunt în vigoare joi și vineri.

Sub Cod portocaliu de furtuni vor fi 9 județe. Prima avertizare meteo Cod galben de ploi vizează vestul, centrul și nord-vestul țării, precum și în zonele de munte. Începând de joi ora 14.00 și până vineri ora 21.00 vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică și ploi abundente vor fi în zilele următoare în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în regiunile intracarpatice. Codul portocaliu va viza, în intervalul joi ora 17.00 – vineri ora 12.00, Banatul, Crișana, vestul Transilvaniei și nordul Carpaților Orientali.

Meteorologii anunță aici perioade cu averse torențiale, vijelii puternice, frecvente descărcări electrice și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de peste 40…60 l/mp și izolat 70 l/mp. Județele vizate sunt Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea