Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO ȘTIREA TA Fântâna din Piața Cetății Alba Carolina a devenit un depozit de deșeuri

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO ȘTIREA TA Fântâna din Piața Cetății Alba Carolina a devenit un depozit de deșeuri

Unul dintre reperele turistice din Cetatea Alba Iulia a ajuns o groapă de gunoi. Fântâna din Piața Cetății Alba Carolina, „împânzită” de impurități, precum deșeuri sau bani aruncați în interiorul acesteia.

YouTube video

Cu toate că fântâna este acoperită și „păzită” de un grilaj, acesta este doar un mic impediment pentru oamenii care continuă să arunce gunoi în aceasta.

Mai mult decât atât, în perimetrul obiectivului turistic există mai multe coșuri de gunoi, care însă par irelevante pentru anumiți oameni. Aceștia preferă să arunce ambalajele sau resturile în fântână. Însă nu doar această categorie de oameni au contribuit la mormanul de gunoi de la baza fântânii, acolo se găsește și o „mică avere,” formate din bancnote și monede, aruncate de-a lungul timpului.

Citește și: Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Păstrarea curățeniei și menținerea unui mediu curat sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Un mediu curat protejează ecosistemele și contribuie la calitatea vieții. De asemenea, curățenia susține sustenabilitatea și respectul față de resursele naturale, asigurând un viitor mai bun pentru toate formele de viață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea