VIDEO ȘTIREA TA| DJ107F deteriorat după abia 1 an de la reabilitare. Drumul dă bătăi de cap tuturor șoferilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

DJ107F s-a deteriorat după doar un an de la finalizarea lucrărilor de reabilitare. Gropile de pe carosabil dau bătăi de cap tuturor șoferilor, care riscă să își avarieze serios mașinile.

Pe adresa redacției, un cititor a trimis un videoclip în care prezintă drumul județean DJ 107F, în Unirea, zona Hanul Pescarilor, care este plin de gropi și fisuri, deși a fost reabilitat abia anul trecut.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cititorul a transmis că drumul este neplăcut de parcurs deoarece șoferii de autoturisme sunt zdruncinați din cauza denivelărilor, iar șoferii de camionete sunt nevoiți să circule cu o viteză foarte redusă pentru a nu deteriora materialele transportate, ceea ce cauzează întârzieri la destinație.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Consiliul Județean a declarat că drumul, într-adevăr, a fost reabilitat anul trecut, fiind încă 5 ani în perioada de garanție. DJ 107F s-a stricat pe o porțiune de 2 km. Cauza degradării este necunoscută deoarece constructorul susține că s-a circulat cu mașini cu tonaj prea ridicat, iar deținătorii de balastiere afirmă că s-ar fi stricat din cauza calității proaste a lucrărilor. Cert este că se va face o expertiză tehnică pentru a se stabili care este cauza.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

x2020x 8 august 2020 at 9:33

Pai atat pot Dumitrel si gasca lui de pedelist semidiocti. Votat-i in contiunuare si judetul Alba o sa aiba un viitor luminos!

Comentariile sunt oprite