Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| DJ107F deteriorat după abia 1 an de la reabilitare. Drumul dă bătăi de cap tuturor șoferilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DJ107F s-a deteriorat după doar un an de la finalizarea lucrărilor de reabilitare. Gropile de pe carosabil dau bătăi de cap tuturor șoferilor, care riscă să își avarieze serios mașinile.

Pe adresa redacției, un cititor a trimis un videoclip în care prezintă drumul județean DJ 107F, în Unirea, zona Hanul Pescarilor, care este plin de gropi și fisuri, deși a fost reabilitat abia anul trecut.

Cititorul a transmis că drumul este neplăcut de parcurs deoarece șoferii de autoturisme sunt zdruncinați din cauza denivelărilor, iar șoferii de camionete sunt nevoiți să circule cu o viteză foarte redusă pentru a nu deteriora materialele transportate, ceea ce cauzează întârzieri la destinație.

YouTube video

Consiliul Județean a declarat că drumul, într-adevăr, a fost reabilitat anul trecut, fiind încă 5 ani în perioada de garanție. DJ 107F s-a stricat pe o porțiune de 2 km. Cauza degradării este necunoscută deoarece constructorul susține că s-a circulat cu mașini cu tonaj prea ridicat, iar deținătorii de balastiere afirmă că s-ar fi stricat din cauza calității proaste a lucrărilor. Cert este că se va face o expertiză tehnică pentru a se stabili care este cauza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea